Skip to Content

Cessió de sales de l’Espai Jove La Fontana

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona gestiona el servei de lloguer d’espais de l’Espai Jove La Fontana i disposa de 5 sales perquè les entitats i grups de joves puguin reunir-se i/o realitzar la seva activitat.Fes la teva reserva

Truca’ns al 93 265 52 17 i fes la teva reserva d’espai. Si ho prefereixes, envia’ns un missatge electrònic especificant el dia, l’hora i la sala que necessitareu; els nostres informadors es posaran en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la reserva.

icona-varis
 

auditori

Auditori:
Espai de 334 m2, amb capacitat per a 380 persones, que compta amb una escenari de 62 m2 equipat amb equip de so i equip de llums. A més a més, té la posibilitat de muntar barra de bar.

sala-polivalent

Sala Polivalent: Espai de 58 m2, amb capacitat per a 60 persones, que compta diverses taules de reunions.

sala-actes

Sala d’Actes:
Espai de 200 m2, amb capacitat per a 240 persones amb la possibilitat de dividir en dos espais, que compta amb una taula de conferències, projector, pantalla i equip de so.

sala-taller

Sala Taller 1: Espai de 33 m2, amb capacitat per a 25 persones, que compta amb taules de reunions. Sala Taller 2: Espai de 33 m2, amb capacitat per a 25 persones, que compta amb taules de reunions. Disposa d’aixeta. Sala Taller 3: Espai de 33 m2, amb capacitat per a 25 persones, que compta amb taules de reunions.