Skip to Content

Materials del CRAJ

El Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona disposa d’una sèrie de materials que poden ser de gran utilitat per a la realització de les vostres activitats. Si voleu llogar-ne algun,  poder omplir el formulari del final d’aquesta pàgina o trucar-nos directament al 93 265 52 17.

Recordeu que, a més de tot aquest material, el Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona també cedeix gratuïtament materials sostenibles. Consulta’ls!

Preus cessió d'ús
Equip de so gran

Taula de so Behringer Xenix 2222USB amb connexió USB i amb 8 entrades de micro (previs XENYX – phantom) i línia amb insert + 4 entrades de línia stereo, equalitzador de 3 bandes (1 semiparametric-low cut) en els canals mono, equalitzador 4 bandes en els canals stereo , 3 enviaments, 3 retorns stereo, entrada / sortida de gravació, mesuradors, sortides 2 subgrups + LR, monitors i auricular. Multiefectes intern 24-bit/46kHz + XPQ stereo surround effect.

2 altaveus autoamplificats LD Systems GT 15A de 1000W. 2 Micròfons Shure SM-58, amb fundes. 2 peus de micròfon. 2 peus d’altaveu. Cablejat per als components.

Transport: El transport va a càrrec de l’associació que lloga l’equip. CAL VEHICLE GRAN  i un mínim dues persones per a carregar-ho.

1 Flightcase de 99cm X 101cm X 56cm (amb el següent material dins: 2 altaveus, 66cm X 38cm X 39,5cada un. Pes: 19kg per P.A.).
1 Flightcase de 53cm X 60cm X 55cm (amb el següent material dins: taula de so, 2 Mànegues XLR-c.a., 2 micros Shure 58, 2 XLR) 1 Bossa nylon amb els peus d’altaveus.

Consulta la guia aquí

 

flihgtcase_equip_gran_xs

Equip de so mitjà

Taula de so Behringer Xenix 1222USB de 8 canals. 2 altaveus autoamplificat Behringer Eurolive B215D de 550W. 2 Micro DM 46. Cablejat per als components (2 mànegues de 15 metros XLR amb C.A., 2 cable XLR pels micros, 1 cable C.A. per la taula de so, 1 cable RCA-minijack per connectar la taula amb el component que envii el so: mp3, pc…).

Transport:

El transport va a càrrec de l’associació que lloga l’equip. Cal furgoneta i un mínim dues persones per a carregar-ho!!
1 Flightcase de 99cm X 101cm X 56cm (amb el següent material dins: 2 altaveus, 2 Mànegues XLR-c.a., 2 XLR pels micros.
1 Flightcase amb la taula de so + 2 micro + RCA-Minijack + USB)
1 Bossa nylon amb els peus d’altaveus.

Consulta la guia aquí.

fligthcase_equip_mitja

 

Equip de so portàtil LD Road Buddi 10

Reproductor de CD/MP3 amb connexió USB, Bluetooth i ranura de targetes SD • Pantalla multifuncional  e il·luminada • Potència de 480W (pic) • 1 micròfon sense fils • Bateria recarregable de fins a 8 hores d’autonomia • Altaveu de dues vies amb woofer Custom Made de 10″ i motor d’aguts 1″ · Bat coaxial • Pes 16.5 Kg. • Mides: Ample: 415mm Alçada: 525mm Fons: 328mm • Comandament a distància • Rodes de transport • Nansa telescòpica • En la part superior disposa d’un pràctic compartiment on guardar el micròfon.

Quant a connexions disposa de dos canals amb connectors combos (XLR-Jack), que poden commutar entre els nivells de micròfon i de línia, una entrada estèreo per RCA (es passa a mono) i una entrada Aux per minijack de 3,5 mm. Finalment, aquest panell integra els controls d’aguts, greus, rever i volum principal.

Disposem de dos equips de so portàtils LD Road Buddi 10. 

Consulta la guia aquí.

Gravadora de veu

Enregistrament/reproducció de mp3. Gravadora de veu digital de 4 GB de memòria. Ranura de targeta de memòria microSD. Captura àudio d’alta qualitat amb claredat cristal·lina i escolta-ho a través de l’altaveu frontal de 300 mW. Temps d’enregistrament amb la memòria incorporada: màxim de 1073 hores en manera LP (mp3 a 8 kbps). Selecciona el tipus d’enregistrament que desitges capturar (música, reunió, entrevista, dictat) per a una configuració optimitzada. Reducció de soroll intel·ligent. Marca de pista: Afegeix diversos marcadors a cada enregistrament i desplaça’t entre ells durant la reproducció. Pantalla LCD. Entrades: Micròfon · Auriculars · USB. Dimensions: 37,5 X 114 x 20,9 mm. Funciona amb 2 piles AAA (no subministrades amb el lloguer).
Consulta la guia aquí.

Micròfon sense fils de petaca LD Systems WSECO2

Micròfon sense fils LD Systems WSECO2 simple de petaca VHF de diadema. Utilitza 2 piles tipus AA (no entra en el lloguer).
Consulta la guia aquí.

Micròfon sense fils de mà WMS 40 PRO

Micròfon sense fils format per un emissor de mà i un receptor de sobretaula amb antena davantera i sortida amb jack balancejat.

 

Megàfon

Megàfon de 25w amb sirena i xiulet incorporats. Volum ajustable. L’abast del so és fins a 1500m. Mànec nansa pistola amb corretja. Alimentació: 8 x C 1.5V (no incloses). Dimensions: ø 230mm, L 370m. Pes: 1274 g (sense bateries).
Consulta la guia aquí.

Envieu-nos el següent formulari i sol·licitant aquest servei:
Nom de l'associació (obligatori)
Correu (obligatori)
Entitat juvenil? (obligatori)
Persona de contacte (obligatori)
Telèfon (obligatori)
Des del dia (obligatori)
Fins al dia (obligatori)
Quin material necessites? (obligatori)
Vols fer algun comentari?

 Accepto la normativa de la cessió de materials del CRAJ. Accepto la normativa de la cessió de materials del CRAJ. (obligatori)

D’acord amb la normativa de protecció de dades t’informem que:

  • El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).
  • Les teves dades només s’utilitzaran per al registre i gestió de les consultes i les reserves que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes. En el cas que acceptis expressament també rebre informació sobre (productes) recursos i serveis de l'àmbit associatiu i juvenil (sobre el sector) utilitzarem les mateixes per a aquesta altra finalitat.
  • La gestió de les finalitats anteriors només es farà sota el consentiment de les persones que l’hagin donat
  • No traspassarem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ.
  • Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament.
  • Per a més informació podeu consultar la nostra Política de privacitat a la web. També pots contactar amb cjb@cjb.cat
 He llegit i accepto la Política de privacitat.He llegit i accepto la Política de privacitat. (obligatori)


 Accepto i dono també el meu consentiment per a què el CRAJ em mantingui informat/da sobre recursos i serveis del sector i que poden ser del meu interès a través del seu butlletí.

 Tinc 14 anys o més o disposo d'autorització dels meus pares o tutor/a legal. (obligatori)