Skip to Content

Materials del CRAJ

El Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona disposa d’una sèrie de materials que poden ser de gran utilitat per a la realització de les vostres activitats. Si voleu llogar-ne algun,  poder omplir el formulari del final d’aquesta pàgina o trucar-nos directament al 93 265 52 17.

Recordeu que, a més de tot aquest material, el Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona també cedeix gratuïtament materials sostenibles. Consulta’ls!

Preus cessió d'ús
Videoprojector Epson EB-S31

Característiques generals: Model: Epson EB-S31. Lluminositat: 3200 lúmens (2240 en mode econòmic). Contrast: 15000:1. Resolució: SVGA, 800 x 600, 4:3. Relació d’aspecte: 4:3. Zoom: Digital, Factor: 1,35. Mida de pantalla: fins a 300 polzades. Pot projectar dues fonts d’entrada simultàniament. Funció de punter per assenyalar. Dimensions: 29,7 x 23,4 x 7,7 (ample x profunditat x alçada). Altaveu integrat. Pes: 2,4 kg. Cables: VGA, USB i de CA. Porta un comandament a distància. Transport: Maleta.
Consulta la guia aquí.

Videoprojector Acer X1210K

Característiques generals: Model: Acer X1210K. Lluminositat: 2300 lúmens ANSI. Contrast: 2000:1. Resolució: XGA (1024 x 768). Relació d’aspecte: 4:3 / 16:9 suportada. Zoom digital: 2X. Dimensions: 23 x 28 x 8,4. Pes: 2,6 kg. Cables: VGA i de CA. Transport: Maleta.
Consulta la guia aquí.

Pantalla Retro DB

Pantalla de retoprojecció. Estructura pantalla 210 x 160cm. Dues potes de 230 cm d’alçada. Pantalla retro-DB 210 x 160cm 6 maniveles. Peculiaritats: Aquesta pantalla permet projectar tant des de davant com des de darrera. Transport: Caixa flight case de 145 x 27 x 24 cm.
Consulta la guia aquí.

Pantalla portàtil 150 x 150

Pantalla Traulux EDUCA tripod. Mides de la pantalla: 1’5 m x 1’5 m.
Consulta la guia aquí.

Pantalla portàtil 180 x 180

Característiques tècniques: Pantalla Celexon Tripod Mides de la pantalla: 1’8 m x 1’8 m Nansa per transportar.
Consulta la guia aquí.

Envieu-nos el següent formulari i sol·licitant aquest servei:
Nom de l'associació (obligatori)
Correu (obligatori)
Entitat juvenil? (obligatori)
Persona de contacte (obligatori)
Telèfon (obligatori)
Des del dia (obligatori)
Fins al dia (obligatori)
Quin material necessites? (obligatori)
Vols fer algun comentari?

 Accepto la normativa de la cessió de materials del CRAJ. Accepto la normativa de la cessió de materials del CRAJ. (obligatori)

D’acord amb la normativa de protecció de dades t’informem que:

  • El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).
  • Les teves dades només s’utilitzaran per al registre i gestió de les consultes i les reserves que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes. En el cas que acceptis expressament també rebre informació sobre (productes) recursos i serveis de l'àmbit associatiu i juvenil (sobre el sector) utilitzarem les mateixes per a aquesta altra finalitat.
  • La gestió de les finalitats anteriors només es farà sota el consentiment de les persones que l’hagin donat
  • No traspassarem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ.
  • Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament.
  • Per a més informació podeu consultar la nostra Política de privacitat a la web. També pots contactar amb cjb@cjb.cat
 He llegit i accepto la Política de privacitat.He llegit i accepto la Política de privacitat. (obligatori)


 Accepto i dono també el meu consentiment per a què el CRAJ em mantingui informat/da sobre recursos i serveis del sector i que poden ser del meu interès a través del seu butlletí.

 Tinc 14 anys o més o disposo d'autorització dels meus pares o tutor/a legal. (obligatori)