Skip to Content

Materials del CRAJ

El Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona disposa d’una sèrie de materials que poden ser de gran utilitat per a la realització de les vostres activitats.

Recordeu que a més de tot aquest material el Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona també cedeix recursos sostenibles, consulta’ls.

Envieu-nos el següent formulari i sol·licitant aquest servei:
Nom de l'associació (obligatori)
Correu (obligatori)
Entitat juvenil? (obligatori)
Persona de contacte (obligatori)
Telèfon (obligatori)
Des del dia (obligatori)
Fins al dia (obligatori)
Hora d'inici (obligatori)
Hora final (obligatori)
Quin material necessites? (obligatori)
Vols fer algun comentari?

 Acceptació normativa

 Accepto


 Accepto que el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) em mantingui informat/da sobre productes i serveis del sector i que poden ser del meu interès per qualsevol mitjà, incloent-hi els electrònics.

NOTA: El fet d'emplenar aquesta fitxa de recollida d’informació, no garanteix que es pugui disposar de tots els recursos i/o espais tal i com els heu sol·licitat. Caldrà adaptar-se amb les necessitats de la resta d’entitats sol·licitants i del calendari d'activitats de l'Espai Jove La Fontana.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona només utilitza les dades facilitades per l'usuari en el formulari per contactar amb l'entitat pel procediment de la sol·licitud de cessió d'espai o de material, no guardant cap de les dades per un posterior ús.