Skip to Content

Materials del CRAJ

El Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona disposa d’una sèrie de materials que poden ser de gran utilitat per a la realització de les vostres activitats.

Recordeu que a més de tot aquest material el Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona també cedeix gratuïtament materials sostenibles, consulta’ls.

Envieu-nos el següent formulari i sol·licitant aquest servei:
Nom de l'associació (obligatori)
Correu (obligatori)
Entitat juvenil? (obligatori)
Persona de contacte (obligatori)
Telèfon (obligatori)
Des del dia (obligatori)
Fins al dia (obligatori)
Hora d'inici (obligatori)
Hora final (obligatori)
Quin material necessites? (obligatori)
Vols fer algun comentari?

 Acceptació normativa

D’acord amb la normativa de protecció de dades t’informem que:

  • El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).
  • Les teves dades només s’utilitzaran per el registre i gestió de les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes. En el cas que acceptis expressament també rebre informació sobre productes i serveis sobre el sector utilitzarem les mateixes per a aquesta altra finalitat.
  • La gestió de les finalitats anteriors només es farà sota el consentiment de les persones que l’hagin donat
  • No traspassarem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ.
  • Pots exercir els drets d’accés, rectificació. Supressió, oposició i limitació en el tractament.
  • Amb l’enviament de les dades recollim també la teva adreça IP.
  • Per a més informació podeu consultar la nostra Política de privacitat. També pots contactar amb cjb@cjb.cat
 He llegit i accepto la Política de privacitat i dono el meu consentiment per registrar i gestionar les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes, autoritzant també al CJB a emmagatzemar la meva adreça IP com a prova de la meva sol·licitud.He llegit i accepto la Política de privacitat i dono el meu consentiment per registrar i gestionar les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes, autoritzant també al CJB a emmagatzemar la meva adreça IP com a prova de la meva sol·licitud. (obligatori)


 Accepto i dono també el meu consentiment per a què el CJB em mantingui informat/da sobre productes i serveis del sector i que posen ser del meu interès.

 Tinc 14 anys o més o disposo d'autorització dels meus pares o tutor/a legal. (obligatori)

NOTA: El fet d'emplenar aquesta fitxa de recollida d’informació, no garanteix que es pugui disposar de tots els recursos i/o espais tal i com els heu sol·licitat. Caldrà adaptar-se amb les necessitats de la resta d’entitats sol·licitants i del calendari d'activitats de l'Espai Jove La Fontana.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona només utilitza les dades facilitades per l'usuari en el formulari per contactar amb l'entitat pel procediment de la sol·licitud de cessió d'espai o de material, no guardant cap de les dades per un posterior ús.