Skip to Content

 XXXII Premis 8 de Març – Maria Aurèlia Capmany
Convoca:
Direcció de Feminismes i LGTBI. Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència. Ajuntament de Barcelona
Descripció:

Enguany, sota el lema “Desvestint el gènere: Estètica i representació cultural del gènere”, la convocatòria té com a finalitat  donar suport als projectes que contribueixin a la sensibilització, la prevenció, la denúncia i l’afrontament de les situacions de discriminació i desigualtat de gènere en l’àmbit de la moda, l’estètica i la bellesa.

Us recordem que poden presentar projectes qualsevol persones, grups, associacions o entitats sense ànim de lucre, que estiguin domiciliades o tinguin seu a la ciutat de Barcelona. 

En aquesta convocatòria poden presentar projecte les persones físiques,  grups,  associacions o altres entitats sense ànim de lucre de la ciutat deBarcelona.

Els projectes han de ser inèdits o estar començant a implementar-se (en cap cas no poden ser projectes acabats) i s’han de dur a terme a la ciutat deBarcelona, essent d’aplicació pràctica a escala de districte o ciutat.
La convocatòria inclou els següents premis:

  •  Premi segons la decisió del Jurat al millor projecte: dotat amb 15.000 €.
  • Premi del Públic al millor projecte, dotat amb 3.000 €, escollit per votació popular durant l’acte de lliurament de premis que es durà a terme el mateix dia 8 de març.

 

Termini de presentació:
26.01.2018