Skip to Content

REL, Programa d’ajuts i mentoria
Convoca:
Tantagora
Descripció:

El REL és el nou programa gratuït d’ajuts, formació i mentoria per a la creació de projectes culturals del Laboratori de Narratives Digitals de Tantàgora. El programa és obert a 20 joves d’entre 19 i 29 anys inscrits a Garantia Juvenil.

Requisits

Joves creadors i gestors culturals que tinguin una iniciativa o projecte cultural que es trobi en una d’aquestes fases:

› Projecte en fase embrionària o en un estadi de definició preliminar.
› Projecte ja definit i/o estructurat

I que compleixin els següents requisits:

› Tenir entre 19 i 29 anys
› Estar inscrit a Garantia Juvenil

S’obren les portes a projectes de cultura digital dels següents àmbits: música, il·lustració, audiovisual, literatura, arts escèniques, circ, dansa, animació, disseny, videojoc, editorial i d’altres disciplines artístiques, sempre i quan requereixin de tecnologies digitals per a la seva producció o desenvolupament. Es farà especial atenció als projectes relacionats amb l’art literari i dirigits a públic infantil i juvenil.

El programa REL es divideix en dues fases:

 Fase 1: del 16 d’octubre al 2 de novembre 2017
› Formació grupal de 30 hores repartides en temàtiques diverses relacionades amb la gestió i creació de projectes culturals en l’àmbit digital: art i creació digital, Big Data, gamificació, drets d’autor o captació de fons, entre d’altres. Aquesta formació es complementa amb la presentació de projectes i experiències reals per part de professionals que han estat convidats a participar en el programa. En acabar aquesta fase tots els 20 participants presenten el seu projecte davant d’un jurat que seleccionarà quins són els 15 projectes que passen a la segona fase.

Fase 2: del 6 de novembre a l’1 de desembre 2017
› Tutories individuals i dotació econòmica. Cadascun dels 15 projectes seleccionats comptarà amb 12,5 hores de mentoria individual, a càrrec de tutors experts en l’àmbit del projecte i/o en finançament i comunicació.

En acabar aquesta fase els 15 participants presentaran el seu projecte davant d’un jurat que seleccionarà els projectes guanyador i finalista, als quals se’ls premiarà amb 750€ i 500€, respectivament, per a invertir en el propi projecte.

Termini de presentació:
06.10.2017