Skip to Content

Programes innovació ICUB 2018
Convoca:
Direcció d'Innovació, Coneixement i Arts Visuals de l'Institut de Cultura de Barcelona
Descripció:

La Direcció d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals de l’Institut de Cultura de Barcelona impulsa un conjunt de programes d’innovació, amb l’objectiu de promoure la participació conjunta entre les comunitats creatives i l’Ajuntament de Barcelona per tal de resoldre reptes concrets de la ciutat.

Una de les característiques principals d’aquests programes serà oferir la possibilitat que les comunitats socials, culturals, científiques i creatives participin en la generació i implementació de projectes de ciutat. Els projectes treballaran en les estratègies de recerca —en el camp de la innovació en indústries creatives en tecno-política, urbanisme i acció comunitària, entre d’altres— que caracteritzen l’acció del Barcelona Laboratori.

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant els seus diversos àmbits, facilitarà la implementació dels projectes guanyadors d’aquestes convocatòries a través de programes i projectes propis. A més un conjunt d’experts i mentors acompanyaran i assessoraran els diferents projectes en la seva implementació.

Termini de presentació:
28.02.2018