Skip to Content

Programa “Talento Solidario” 2019 de la Fundación Botín
Convoca:
Fundación Botín
Descripció:

La Fundación Botín engega una nova edició del Programa “Talento Solidario” adreçat a impulsar i dinamitzar la professionalització del sector no lucratiu.

Finalitat del Programa:

Aconseguir un tercer sector fort, professionalitzat, innovador i sostenible.

Objectius del Programa:

  • Enfortiment intern de les entitats
  • Incorporació de talent a les organitzacions socials
  • Foment de la innovació i el treball col·laboratiu en el Sector

Qui s’hi pot presentar?

Fundacions i associacions sense ànim de lucre amb seu social a Espanya, amb àmbit d’actuació estatal, autonòmic, provincial o local i de qualsevol sector d’activitat, que vulguin desenvolupar o millorar determinades àrees estratègiques de la seva organització per a ser entitats més eficients, sostenibles i amb major impacte social.

Formulari d’Autodiagnòstic:

El formulari d’autodiagnòstic tenen per objectiu ajudar a les entitats a avaluar l’estat de la seva gestió en diferents àmbits. Consisteix en un total de 61 preguntes tipo test dividides en 6 blocs amb el que cada entitat podrà conèixer l’estat o grau de maduresa en el que es troba en temes com estratègia, sostenibilitat, organització i gestió de persones, processos i eines, comunicació i medició d’impacte. Cada resposta té una valoració assignada que permetrà obtenir una puntuació amb la que cada organització podrà identificar fortaleses i debilitats en les diferents àrees de gestió.

Una vegada obtingut el resultat, l’entitat concursant podrà decidir quina àrea vol millorar i quins serveis necessitaria contractar per treballar durant els 12 primers mesos de programa. Per això haurà d’omplir la tercera pestanya del formulari on-line. (Què sol·licites a Talento Solidario?) i enviar la sol·licitud dins del termini establert per participar a la convocatòria.

Podreu trobar tota la informació a l’enllaç següent: Talento Solidario 2019

Termini de presentació:
21.02.2019