Skip to Content

Premis Francesc Candel a la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya
Convoca:
Fundació Carulla
Descripció:

S’atorgaran a projectes i experiències reeixits d’entitats i institucions que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació i el sentiment de pertinença.

La convocatòria és oberta a empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre. Els projectes presentats han de tenir repercussió a Catalunya i han der ser iniciatives que s’estiguin duent a terme actualment i es vulguin mantenir actives o es plantegin un salt qualitatiu.

Caldrà que la propostes presentades constin d’una descripció de les característiques de l’acció duta a terme i d’una valoració dels resultats obtinguts (seguint les instruccions de les Bases). S’haurà d’incloure el pressupost detallat de la previsió d’ús dels diners en el cas que el projecte sigui premiat i, un cop realitzat, caldrà igualment que els seus responsables facin arribar a la Fundació un informe on se’n detallin breument els resultats.

Termini de presentació:
15.06.2018