Skip to Content

Premis ENERINVEST
Convoca:
Plataforma ENERINVEST
Descripció:

La Plataforma ENERINVEST convoca la primera edició d’aquests premis que volen reconèixer actuacions innovadores per al finançament de projectes d’energia sostenible a l’Estat espanyol.

Objectius

Reconèixer i incentivar la recerca d’alternatives financeres i models de negoci que hagin fet possible executar inversions en energies renovables i eficiència energètica, tant des del sector públic com des de les empreses.
Premiar i ajudar a identificar les entitats bancàries i financeres que han optat per oferir nous esquemes de finançament i ampliar els seus serveis de suport econòmic i d’assessorament a persones emprenedores en projectes d’energia sostenible, adaptant-se així a les necessitats especials d’aquests sectors.
Informar i orientar els potencials inversors i promotors en energia sostenible, mostrant casos d’èxit que es puguin replicar i millorar els propers anys, per a aconseguir objectius globals d’estalvi en l’ús de l’energia i de reducció d’emissions de CO2 al territori espanyol. 

Categories

Categoria 1: Projectes d’energia sostenible en el sector públic.
Es premiarà la millor actuació per a la promoció de l’energia sostenible que hagi implementat una formula o model de negoci innovador en el seu finançament, executat en el sector públic.

Categoria 2: Projectes d’energia sostenible en el sector privat.
Es premiarà el millor projecte o actuació en energia sostenible que hagi implementat una formula o model de negoci innovador en el seu finançament, executat en el sector privat.

Categoria 3: Mecanismes de finançament innovadors d’aplicació a projectes d’energia sostenible.
Es reconeixerà el millor mecanisme o formula de finançament innovadora d’aplicació a projectes d’energia sostenible, posada en marxa des d’una entitat financera o d’inversió.

Termini de presentació:
21.09.2018