Skip to Content

Premis Aprenentatge-Servei 2018
Convoca:
Red Española de Aprendizaje-Servicio, Educo i Editorial Edebé
Descripció:

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, Educo i l’Editorial Edebé engeguen una nova edició d’aquests Premis que volen reconèixer la tasca de centres d’Educació Infantil- Primària, Secundària-Batxillerat i Formació Professional, així com a entitats socials que desenvolupin pràctiques d’aprenentatge i servei.

Objectius dels Premis
Reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que integren l’aprenentatge dels estudiants amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.
Reconèixer les pràctiques d’Aprenentatge-Servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social.
Enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, de manera que s’estimuli la divulgació i implementació de l’Aprenentatge-Servei. 

Qui hi pot participar?
Tots els centres educatius de l’Estat espanyol públics, concertats o privats, dels nivells d’Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge-Servei.
Les entitats socials (entitats d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, entitats d’educació en el lleure i agrupacions escolta, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc.) que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge-Servei en qualsevol de les comunitats autònomes.

Termini de presentació:
30.09.2018