Skip to Content

Premi Jove de Còmic Sant Martí, per a la prevenció i eradicació de la violència masclista – Convocatòria 2017
Convoca:
Ajuntament de Barcelona. Districte de Sant Martí
Descripció:

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i Biblioteques del Districte de Sant Martí, amb la col·laboració del Consell de Dones del Districte de Sant Martí, convocaran anualment el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista.

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar i implicar les persones més joves en la lluita contra les violències masclistes i en unes relacions més equitatives i igualitàries entre homes i dones, a través de l’expressió creativa, en un mitjà artístic proper i assequible com és el còmic.

La violència masclista és una greu vulneració dels drets humans que, malauradament, se segueix produint i perpetuant en les nostres societats.

Poden participar en aquest concurs joves i adolescents que visquin, estudiïn o treballin a la ciutat de Barcelona, i que tinguin fins a 25 anys a 31 de desembre de l’any de la convocatòria, en qualsevol de les categories següents:

– Categoria A: persones d’entre 16 i 25 anys, a 31 de desembre de l’any de la convocatòria.

– Categoria B: persones menors de 16 anys, a 31 de desembre de l’any de la convocatòria.

Poden concursar de manera individual o col·lectiva, però cada participant només podrà presentar una obra. 

Termini de presentació:
15.07.2017