Skip to Content

Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2019
Convoca:
Parlament Europeu i la Fundació del Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà
Descripció:

Premi Europeu Carlemany de la Joventut

El Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d’Aquisgrà conviden els joves de tots els estats membres de la Unió Europea a participar en un concurs sobre el desenvolupament de la Unió Europea, la integració i les qüestions relacionades amb la identitat europea.

Els projectes han de promoure l’enteniment a escala europea i internacional, així com el desenvolupament d’una identitat europea compartida i la integració europea. També han de servir de model per als joves que viuen a Europa, oferint exemples pràctics d’europeus que viuen en una mateixa comunitat. A tall d’exemple, alguns projectes guanyadors d’edicions anteriors es troben relacionats amb temes com els intercanvis juvenils o els esdeveniments esportius, artístics o culturals.

Els projectes es poden presentar individualment o, preferiblement, en grup. El termini de presentació és el 28 de gener de 2019.

S’atorgarà un premi de 7.500 € al millor projecte, de 5.000 € al segon i de 2.500 € al tercer. Els representants dels tres projectes guanyadors, seleccionats d’entre els 28 projectes escollits pels jurats estatals, seran convidats a visitar el Parlament Europeu, a Brussel·les o a Estrasburg. Un representant de cadascun dels 28 projectes estatals escollits assistirà als actes de celebració i lliurament dels premis a Aquisgrà.

Per fer un seguiment del Premi a les xarxes socials utilitza l’etiqueta #ECYP2019

Termini de presentació:
28.01.2019