Skip to Content

Obert el període de presentació de candidatures al Premi equit@T
Convoca:
Universitat Oberta de Catalunya
Descripció:
El Premi equit@T, que arriba a la tercera edició, premia iniciatives innovadores que promoguin l’equitat de gènere en les TIC, en l’àmbit geogràfic de l’Estat espanyol, Portugal i Amèrica Llatina.

Des dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació i la Unitat d’Igualtat de la
Universitat Oberta de Catalunya (UOC) convoquem el tercer Premi equit@T, que pretén premiar iniciatives que tinguin la finalitat de generar activitats i mostrar bones pràctiques per ajudar a construir l’equilibri de gènere en els estudis i en les professions de les TIC.

 
En concret, es premiaran:
● Iniciatives d’èxit que aconsegueixin fomentar i estimular l’interès de les dones per la formació relacionada amb les TIC i el posterior desenvolupament professional.
● Accions i programes, tant d’institucions com de persones físiques, per promoure la participació i la promoció de les dones en les carreres acadèmiques i professionals relacionades amb les TIC.
● Contribucions significatives a la difusió i l’augment de la influència de les dones en les TIC.

El premi consisteix en un premi únic de 3.000 euros i un programa de postgrau a escollir entre l’oferta formativa dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC, del qual gaudirà una persona designada per la candidatura guanyadora i que compleixi els requisits establerts a les bases. L’acte de lliurament tindrà lloc a Barcelona el dia 26 d’abril.

Termini de presentació:
18.03.2018