Skip to Content

IV Reconeixements Win-Win a les Empreses
Convoca:
Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU
Descripció:

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els IV Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la IV Jornada Implementar la RSE, que se celebrarà el proper 24 d’octubre a la Universitat Abat Oliba CEU.

Contingut:
Aquests reconeixements estan oberts a les empreses i organitzacions compromeses amb la Responsabilitat Social Empresarial, que es poden presentar a tres categories:

  • Innovació Social
  • Promoció de la Diversitat
  • Valors Socials

Podran optar als reconeixements tot tipus d’empreses: multinacionals, grans, mitjanes, petites, pymes, i organitzacions socials i sense afany de lucre; de qualsevol sector d’activitat, i que el projecte o campanya a presentar es porti a terme a nivell nacional espanyol o a Catalunya.

Premis
Les empreses guanyadores de les mencions especials rebran un diploma acreditatiu, i les guanyadores dels guardons rebran un diploma i un obsequi. A més, a totes elles se’ls donarà visibilitat a través dels mitjans de comunicació, tant interns com externs a les entitats organitzadores, i a través de les xarxes socials.

Termini de presentació:
07.09.2018