Skip to Content

Convocatòria del programa Conjuntament per a projectes socials
Convoca:
Fundació Goteo, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa
Descripció:

Per cada € que la ciutadania doni a les campanyes de crowdfunding, la Fundació Goteo sumarà un € més.

La Fundació Goteo, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, ha llançat la convocatòria de Conjuntament, un programa que impulsarà i/o posarà en marxa, gràcies a la fórmula del matchfunding, projectes d’emprenedoria social de proximitat i de les economies comunitàries i col·laboratives del procomú.

El programa compta amb una bossa de fins a 96.000€, aportada per la Fundació Goteo, per a complementar les aportacions monetàries individuals que realitzi la ciutadania als projectes durant les seves campanyes de crowdfunding. Aquesta aportació multiplicadora és el matchfunding i funciona amb la següent fórmula: per cada € que la ciutadania doni als projectes, la Fundació Goteo sumarà un € més i en temps real.

L’objectiu de Conjuntament és afavorir la posada en marxa i/o l’impuls de fins a 24 projectes de les següents modalidats:

Emprenedoria social de proximitat:

  • Adreçat a projectes emprenedors amb vessant social, que fomentin la creació d’activitat socio-econòmica en els territoris on actuen, per a resoldre les necessitats de la població a través de la innovació i la intel·ligència col·lectiva.

Economies comunitàries i col·laboratives procomú:

  • Adreçat a cooperatives de consum agroecològic, xarxes d’intercanvi i bancs del temps, projectes de moneda social, horts comunitaris, experiències d’habitatge cooperatiu, projectes de provisió comunitària de cures, grups de criança compartida, i molt més.

Per a presentar la vostra proposta heu d’omplir el formulari de projecte habilitat a la pàgina web de la convocatòria i recordeu que és imprescindible enviar-ho a revisió. El termini de recepció de les propostes es tanca a les 15h del dia 4 de desembre del 2017, i els noms dels projectes seleccionats es coneixeran abans del dia 24 de gener del 2018.

Els seleccionats rebran un assessorament personalitzat, per part de l’equip Goteo, abans i durant les seves campanyes; a més participaran en un taller enfocat en treballar els seus plans de comunicació, que tindrà lloc el 8 de febrer 2018.

Termini de presentació:
04.12.2017