Skip to Content

Convocatòria de produccions audiovisuals pel Festival Inclús
Convoca:
Fish Muvi
Descripció:

Inclús és un festival de produccions audiovisuals, tant documentals com de ficció, centrat en la temàtica de la discapacitat. És una iniciativa de l’Associació Inclús, organitzada per la productora audiovisual Fish moguda.
L’objectiu del concurs d’Entitats dins el marc del Festival Inclús és donar visibilitat al treball realitzat per entitats del tercer sector per i amb persones amb diversitat funcional, per així donar poder a la tasca que dia a dia realitzen.
La 5a edició de Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, ​​es celebrarà del 27 de novembre al 3 de desembre del 2017. Es realitzarà un passi de material audiovisual dels finalistes de totes les categories. Hi haurà un premi per categoria a la millor obra presentada.

Els participants han de ser entitats del tercer sector: associacions, fundacions, organitzacions sense ànim de lucre, etc. S’haurà de designar una persona com
responsable / portaveu en representació de l’associació. 
Els participants o portaveus han d’haver nascut abans del 31/12/1999.

Hi ha dues categories:
– Entitats Institucional: Vídeo de no més de 3 minuts de durada en el qual s’expliqui el funcionament i treball global de l’entitat. Es valorarà que l’obra audiovisual sigui de qualitat i que transmeti amb claredat la filosofia de l’entitat.
– Entitats Projecte: Vídeo de no més de 4 minuts de durada en el qual es reflecteixi un projecte concret per a l’autonomia o desenvolupament personal de les persones amb discapacitat. Es valorarà com a criteri principal el grau d’implicació de les persones
amb discapacitat i l’apoderament d’aquestes en el projecte proposat.

En cap dels casos s’acceptaran vídeos elaborats a força de fotografies.
Cada obra pot inscriure en una sola categoria, i cada entitat pot presentar només dues obres (una per categoria).
D’entre les obres presentades l’organització es reserva el dret a escollir el nombre d’obres que es projectaran segons la disponibilitat temporal de les projeccions oficials.

Termini de presentació:
03.10.2017