Skip to Content

Concurs fotogràfic Clic
Convoca:
Generalitat de Catalunya i Associació Diomira
Descripció:

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Associació Diomira convoquen anualment la mostra de fotoperiodisme jove Clic, en el marc del Festival Off Perpignan que se celebra de forma paral·lela al festival Visa pour l’image.

El Clic recull una selecció d’obres fotogràfiques de joves autors catalans, el denominador comú dels quals és la sensibilitat pels temes socials.

Es creen dues modalitats de premis:

1.- Premi Clic fotografia, per tal de difondre i promocionar les fotografies de caràcter periodístic realitzades per joves, que mostrin sensibilitat i interès per l’entorn social. Aquests premis poden ser per premiar fotografies o premiar el millor projecte fotoperiodístic.

2.-Premi Clic audiovisual, per tal de difondre i promocionar les produccions audiovisuals en cine, vídeo o multimèdia realitzades per joves, que mostrin sensibilitat i interès per l’entorn social.

Amb la col·laboració de DIOMIRA.

La dotació de cadascuna d’elles és la següent:

a) Premis Clic fotografia a les 8 fotografies seleccionades: 200 euros per a cadascuna.

b) Premi Clic fotografia: 700 euros al millor projecte fotoperiodístic.

c) Premi Clic audiovisual: 1.000 euros a la millor producció audiovisual.

Requisits
Poden ser beneficiaris dels premis Clic, Fotoperiodisme Jove els joves que tinguin entre 18 i 30 anys al llarg de l’any de la convocatòria i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades poden presentar-se a títol individual o bé agrupades en col·lectius. En el cas dels col·lectius, poden formar un col·lectiu un màxim de 10 persones. Es requereix que almenys la meitat dels membres compleixin els requeriments d’edat i titularitat del Carnet Jove.

Període
Els treballs s’han d’haver finalitzat durant els 24 mesos anteriors a la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

S’exclouran les sol·licituds presentades en edicions anteriors.

Termini de presentació:
13.07.2018