Skip to Content

9ena edició dels Premis a la Ciutadania Compromesa
Convoca:
Fundación Esplai
Descripció:

La Fundación Esplai convoca aquest Premi amb l’objectiu de destacar la tasca de persones voluntàries en els àmbits d’impuls al Tercer Sector, innovació en l’acció sòcioeducativa i treball per a l’e-inclusió.

Contingut:
Amb els Premis a la Ciutadania compromesa, que enguany arriben a la novena edició, Fundació Esplai vol reconèixer aquelles persones que, altruistament, col·laboren de forma “significativa” en causes socials i n’esdevenen referents.

Categories:

  • Impuls al Tercer Sector: la finalitat d’aquesta categoria és reconèixer el compromís ciutadà en la construcció d’allò social.
  • Acció Socioeducativa: la finalitat d’aquesta categoria és reconèixer l’aportació de persones que impulsin o posin en pràctica iniciatives transformadores en el camp socioeducatiu.
  • Treball per a l’e-inclusió: la finalitat d’aquesta categoria és reconèixer l’aportació de persones que desenvolupen una tasca destacada en el camp de la inclusió social a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Al premi es poden presentar persones físiques residents a l’estat espanyol i les propostes les poden fer arribar tant entitats com persones individuals, sempre que no siguin els candidats o candidates. Les propostes poden presentar-se fins al 16 de març.

Termini de presentació:
16.03.2018