Skip to Content

3er Premi Delfí Colomé de suport a la creació i producció de dansa catalana tradicional
Convoca:
Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i Associació Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny de Les Preses
Descripció:

La tercera edició d’aquest premi té com a objectiu promoure noves propostes coreogràfiques que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa d’arrel tradicional.

Contingut:
El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, i el Festival Ésdansa, organitzat pel Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny de Les Preses, organitzen la tercera edició d’aquest premi.
Els projectes hauran de tenir com a resultat la presentació en directe d’un espectacle de dansa, sense perjudici del diàleg amb altres disciplines artístiques. 

Dotació:
Una dotació de 10.000 euros, dels quals 5.000 euros són aportats pel Departament de Cultura, i la resta per cadascuna de les quatre entitats col·laboradores següents: el Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, la Fundació Mediterrània, Fira d’espectacles d’arrel tradicional, l’Ajuntament d’Olot i el Consell Cultural de les Valls d’Àneu, que aporten 1.250 euros cadascuna.

La presentació – estrena del projecte guanyador es realitzarà en el marc del Festival Ésdansa 2019, a concretar la data amb l’organització del festival.

  • Inclusió al programa de la Fira Mediterrània 2019, a concretar la data amb l’organització de la Fira.
  • Inclusió al programa del Festival Sismògraf d’Olot 2019 per a realitzar un work in progress del treball, a concretar dates amb l’organització del Festival.
  • Residència d’una setmana i inclusió al programa del Festival Dansàneu 2019 per a realitzar un work in progress, a concretar dates amb l’organització del Festival (juliol de 2019).
  • Proposta de programació al Mercat de les Flors.
  • Proposta de programació dins la XTAC Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya de la Federació d’Ateneus de Catalunya.
Termini de presentació:
31.08.2018