Skip to Content

3a edició del premi #elmenjarnoesllença
Convoca:
Associació Espigoladors
Descripció:

L’Associació Espigoladors engega la tercera edició del premi #elmenjarnoesllença, que vol fomentar la participació d’infants i joves en la construcció de solucions que ajudin a lluitar contra el malbaratament alimentari.

Categories

  • Categoria juvenil: destinada a joves d’entre 11 i 17 anys que tinguin idees per combatre el malbaratament alimentari. Es pretén fer-los conscients del problema i empoderar-los donant-los veu i fent-los veure que ells també poden ser part de la solució. Es poden enviar les idees fins el 30 de novembre de 2017 a l’adreça sompartdelasolucio@espigoladors.com.
  • Categoria infantil: adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys que vulguin enviar els seus contes il·lustrats contra el malbaratament alimentari, ajudant amb aquest material a sensibilitzar a tota la societat sobre aquesta temàtica. Els contes finalistes seran editats i publicats en un llibre de contes pel públic infantil i fet per infants, el qual es publicarà per Sant Jordi de 2018. Es poden enviar els contes il·lustrats fins el 20 de novembre de 2017 a l’adreça sompartdelasolucio@espigoladors.com. 
Termini de presentació:
20.11.2017