Skip to Content

2n concurs de cartells dels festivals per a joves 2018
Convoca:
Descripció:

El concurs de cartells dels diferents Festivals per a Joves promoguts pel Departament de Joventut, es desenvolupa des de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran amb la col·laboració dels diferents equipaments organitzadors dels Districtes de la ciutat de Barcelona.

Aquest concurs té com a finalitat incentivar la participació dels i les artistes joves, i fer així més plural la participació en els Festivals. Dels cartells que resultin guanyadors se’n farà ús amb un cartell i altres elements de difusió.

L’objecte d’aquestes bases és la regulació del concurs de cartells per l’edició 2018 dels tres festivals organitzats des del Departament de Joventut.

  • Festival Brot. Espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora en l’àmbit musical que té presència a diferents espais de la ciutat. www.Barcelona.cat/festivalbrot/ El Brot és un concurs de bandes joves que pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, recolzant les bandes novells i oferint-les un altaveu que els serveixi per a donar-se a conèixer.
  • Festival Barcelona VisualSound. Espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual. www.Barcelona.cat/visualsound/ És un festival audiovisual anual que combina competicions i activitats gratuïtes, lúdiques i divulgatives, relacionades amb diferents àrees de la creació artística audiovisual.
  • Rough Diamonds. Concurs de coreografies de Hip Hop jove. https://www.facebook.com/bcnbestcrew.roughdiamonds/ El Rough Diamonds és una mostra concurs de ball hip hop per a joves.

El tema és lliure, però es valorarà que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se a la particularitat de cada un dels Festivals (música, creació audiovisual, danses urbanes/Hip-Hop).

Termini de presentació:
05.11.2017