Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 17/02/2018
17:00 - 23:30

Localització
Moll de la Fusta

0


Les associacions juvenils de la ciutat organitzen la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, enguany dedicada a reivindicar l’ús de l’espai públic sota el lema Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa! La Lali Jove dóna resposta a la demanda del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenilsdins les festes majors de Barcelona.

El dissabte, 17 de febrer, podreu trobar un munt d’activitats obertes a infants i joves al Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina). A la tarda, a partir de les cinc, tothom qui ho vulgui podrà participar als diferents tallers simultanis per a joves i infantsorganitzats pels diferents Grups de Treball formats per entitats juvenils de Barcelona. Entre aquestes activitats trobareu l’inflable “Reciclar saltant”, el taller “Deixalles? Sóc sostenible! Rebaixes? Tinc l’armari ple!” per reflexionar sobre el consum responsable o el circuit de mobilitat i el taller “Mira com pinto”, activitats de sensibilització a la diversitat funcional.

També podreu descubrir de què están fetes alguna de les drogues més comunes i els seus principals efectes de la mà d’Energy Control, cantar cançons otaku en diferents idiomas (també en japonés!) amb l’entitat Brigada SOS o bé posar de manifest les vostres arts en lluites de diferents èpoques amb SoftCombat Barcelona. Podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç “CJB – Lali Jove!”.

Al vespre començaran els concerts on actuaran el grup Mafalda, que aquest any venen directes des de València a portar-nos la seva música combativa en exclusiva i oferir-nos els seu únic concert d’aquest 2018 a Catalunya. També comptarem amb el reggae i dub d’Adala, el pop folk festiu de Sense Sal, el mestissatge més “gamberru” de Can Canalla (concert de presentació) i la música menys convencional dels guanyadors del Festival Brot, Ominira.

A més, durant el concert es disposarà de la Carpa SOM.nit, un espai de sensibilització i atenció directa dirigida a informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues (de 22:00 a 02:00h).

Per més informació cliqueu al següent enllaç “CJB – Torna la Lali Jove: Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa!”.