Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 20/10/2017 - 22/10/2017
Tot el dia

Localització
Fàbrica Fabra i Coats

0


Torna la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) del 20 al 22 d’octubre a la Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona). I en aquest marc, per segon any consecutiu, diverses iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària s’han organitzat en un espai propi: la TecnoFESC!

L’espai TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. Hi haurà activitats divulgatives i de servei amb criteris d’economia solidària. Us donarem a conèixer les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia per esquivar el control monopolístic i frenar la depredació de recursos i drets humans lligada al consumisme d’aparells electrònics.

Aquesta iniciativa està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada per col·lectius Adab1ts, Andròmines, Guifi.net/eXo, Pangea i Jamgo. També hi participen altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica.

Entra al nou espai web de la TecnoFESC on trobaràs més informació i notícies!