Data/Hora
Data/es - 30/01/2019
18:00 - 20:00

Localització
La Fede

0


El novembre de 2011, Cristian Ferreyra moria assassinat mentre defensava el dret a la terra a la província de Santiago del Estero. Un tret disparat per una persona enviada per l’empresari Jorge Ciccioli li va provocar la mort. Set anys després la lluita continua i ara ha estat relatat per Martín Céspedes en el seu documental “Toda esta sangre en el monte”, que podrem veure aquest dimecres 30 de gener a les 18 h a la sala d’actes de LaFede (Carrer de les Tàpies, 1).

En aquest documental podem conèixer la lluita del MOCASE (Movimiento Campesino de Santiago del Estero), dins del qual es trobava Cristian Ferreyra. Aquest moviment, que busca fer justícia per fets com l’assassinat del jove i les pràctiques abusives de les empreses agroalimentàries, ha estat filmat per Céspedes amb una curiositat. No existeix la narració externa, és a dir, que tot el que es diu és per boca de les comunitats camperoles. 

La presentació del documental també comptarà amb una taula rodona després de la projecció per parlar sobre la lluita i història del MOCASE. En aquesta taula participaran Toni Rossell, activista del MOCASE-Via Campesina i membre de SETEM; Gabriela Serra, mestra i activista catalana per la pau i Martín Moze, activista pels drets humans, membre de la XES i de l’associació Hij@s-Barcelona.

Us animem a conèixer aquesta lluita aquest dimecres 30 de gener a les 18 h a la sala d’actes de LaFede (Carrer de les Tàpies, 1-3)!

 

Carregant mapa...