Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 06/05/2017 - 07/05/2017
Tot el dia

Localització
Espai Jove La Fontana

0


Com cada any KBOOM! Jornades de còmic i autoedició de BCN obre les seves portes per donar cita a fans, autors/es i públic interessat en el món de les vinyetes i de l’autoedició. En la dinàmica de creixement de l’acte durant les últimes edicions, enguany gaudirem per primer cop d’autors i autoeditors internacionals i de més activitats que mai.

En el programa d’aquest any, trobem espai per a classes magistrals, debats, xerrades, tallers, firmes, revisions de portfoli i molt més, tot envoltat d’un ambient càlid i proper i d’un espai market amb 42 stands que dónen espai a creadors independents, fanziners i petites editorials a mostrar el seu treball.

A més (deixem el plat fort pel final), en aquesta edició gaudirem d’un gran nombre d’artistes convidats/des com Stjepan Sejic, Darío Adanti, Susanna Martín o Caro Waro així com professionals del món de l’edició i la creació artística.

Vine a gaudir del còmic en la seva màxiam expressió! I estigues alerta, aviat penjarem més informació i programa de les jornades al web i a l’esdeveniment a Facebook!