Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 17/05/2018
18:30

Localització
La Lleialtat Santsenca

0


Amb motiu del 50 aniversari de la publicació del “Dret a la Ciutat” d’Henri Lefebvre, pretenem contextualitzar el Dret a l’Habitatge en el marc més ampli del Dret a la Ciutat.

Avui dia, moltes ciutats de tot el món s’enfronten a situacions que amenacen el Dret a l’Habitatge i els mitjans de vida de les nostres comunitats, entenent l’habitatge com un dret bàsic que està estretament lligat a la forma en què interactuem amb les nostres comunitats, tant en l’immediat (barri) com en el més ampli (ciutat).

Des l’augment de les rendes fins a l’expulsió sistemàtica dels veïns, ens enfrontem a reptes globals que tenen conseqüències locals. Per tant, és fonamental obrir el debat, creuar les fronteres per intercanviar experiències i enfortir la resistència. Amb aquest objectiu en ment, juntament Habitat Internacional Coalition (HIC) i la Plataforma Global pel Dret a la Ciutat organitzen un cicle de conferències per reunir diferents punts de vista de tot el món per tal de discutir quins són els principals reptes als que s’enfronten les nostres comunitats en matèria de Dret a l’Habitatge i a la Ciutat.

 

Per més informació cliqueu al següent enllaç “Conferència internacional sobre el dret a la ciutat a Barcelona – Regulació del mercat de l’habitatge i control de lloguers”.