Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 17/04/2018
19:00 - 21:00

Localització
Can Batlló

0


La pròxima edició de les #BirresCrítiques ja té data i motiu. Parlarem de ‘pagesia i identitat’ amb representants de moviments pagesos de tres territoris peninsulars amb identitat històrica (Andalusia, Galícia i Catalunya) i que s’identifiquen amb el moviment internacional ‘La Via Camperola’. Ho farem el pròxim dimarts 17 d’abril, a les 19 hores, a la Nau 69 de Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona. Aquest acte és coorganitzat entre CRÍTIC i la revista ‘Soberanía alimentaria‘ i es fa coincidint amb el Dia Mundial de la Lluita Camperola, justament el 17 d’abril.

Hi participaran els següents ponents: Néstor Salvador, del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), Isabel Vilalba, del Sindicato Labrego Galego, i Gerard Batalla, de l’Assemblea Pagesa (Catalunya). El moderarà la periodista de CRÍTIC Laia Soldevila. El debat versarà sobre la relació entre, d’una banda, les lluites vinculades a la defensa de la petita pagesia i d’un món rural just i sostenible i, de l’altra, les reivindicacions nacionals de component identitari, molt especialment el procés d’autodeterminació català.

L’acte és obert a tot el públic. Les persones subscriptores de CRÍTIC poden reservar dues places per cap, només cal que enviïn un missatge a l’adreça info@elcritic.cat demanant-ho. L’acte compta amb la col·laboració de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), de l’Espai Veïnal i Autogestionat Can Batlló i de l’Ajuntament de Barcelona.

 

birres-crítiques-Tractors