Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 25/11/2018 - 27/11/2018
Tot el dia

0


Què és la conferència de l’OIDP?

 

Es tracta d’un esdeveniment anual que organitza en cada edició una ciutat sòcia de l’OIDP. En aquesta edició la ciutat amfitriona és Barcelona. 

Quan i on?

 

La conferència tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de novembre a la ciutat de Barcelona. Es realitzarà en el que es coneix com “la ciutat del teatre”, que durant tres dies passarà a ser “la ciutat de la democràcia”. Es tracta de la zona que comprèn el Mercat dels Flors, el Teatre Lliure i l’Institut del Teatre, a més d’una carpa situada a la plaça Margarita Xirgu.

La conferència començarà amb un còctel de benvinguda el dia 25 a la tarda i acabarà amb un sopar el dia 27 a la nit.

A més, el dia 28 tindrà lloc la conferencia Ciutats Democràtiques i la Jam de la comunitat Metadecidim.

A qui està dirigida?

 

A qualsevol persona interessada en la implementació i millora de la democràcia participativa a nivell local. Alguns exemples són:

  • Representants de governs locals 
  • Membres de centres de recerca
  • Activistes i persones involucrades en moviments socials
  • Representants de ONGs interessades en temes de democràcia participativa

Quins són els temes?

 

Aquest any els temes són la democràcia directa, la iniciativa ciutadana i els ecosistemes de participació inclusiva. Aquí una descripció detallada de cadascun dels tres blocs temàtics. 

Què és l’OIDP?

 

L’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP) és una xarxa de governs locals de tot el món, organitzacions i centres de recerca que volen conèixer, intercanviar i aplicar experiències sobre democràcia participativa en l’àmbit local per aprofundir la democràcia. L’OIDP treballa de conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i amb Ciutats i Governs Locals Units (CGLU).

Descobreix més informació de l’OIDP a www.oidp.net