Skip to Content

Acompanyament a professionals

Des del CRAJ-Mòbil s’ofereix un servei de suport i acompanyament als i les professionals que estan treballant amb col·lectius i associacions de joves al territori, per tal d’afavorir la participació i l’associacionisme juvenil.

Aquest és un servei de proximitat, que es desplaça als diferents barris adaptant-se en cada cas a les inquietuds i necessitats de les persones que estan treballant amb joves i col·lectius juvenils, com per exemple, dinamitzadores d’equipaments, serveis i projectes juvenils; educadores de carrer, JIP’s, etc.
A través del tècnic del CRAJ Mòbil s’ofereix aquest assessorament i es faciliten recursos en aquelles àrees que els professionals necessitin, tot coordinant-se i acompanyant als i les professionals en aquells projectes que estiguin dinamitzant, o vulguin promoure, amb col·lectius i associacions juvenils.

El suport i l’acompanyament que s’ofereix s’articula a través de 3 eixos: gestió de grups, gestió de projectes i gestió associativa.

Gestió de grups:
-Prevenció i resolució de conflictes
-Rols i lideratges positius
-Processos participatius
-Comunicació assertiva
-Facilitació de processos de presa de decisions
-Cohesió grupal
-Relleu a l’entitat

Gestió de projectes:
-Disseny de projectes
-Desenvolupament i seguiment de projectes
-Disseny de memòries
-Suport en la gestió d’activitats i d’esdeveniments

Gestió associativa:
-Treball en xarxa
-Gestió del temps
-Com constituir una associació
-Eines 2.0 per la gestió de l’entitat
-Codi ètic

Oferim aquest acompanyament en forma d’assessorament i/o de coordinació, ja sigui aquesta esporàdica o continuada. A més disposem d’informació, materials i recursos entorn a aquestes àrees que podem facilitar als i les professionals que ho vulguin.

És per això que si treballes amb joves a la ciutat de Barcelona t’animem a que et posis en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic crajmobil@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17 / 605 06 41 82 (Víctor).

 
serveis craj mòbil