Skip to Content

Acompanyament a entitats

Des del CRAJ oferim suport i acompanyament a les entitats juvenils de la ciutat de Barcelona.

A través del CRAJ Mòbil proposem un acompanyament més enllà de la informació i els assessoraments que ja oferim des del CRAJ.

Aquest acompanyament es planteja amb l’objectiu de donar suport a les entitats que ho necessitin en els projectes que estan desenvolupant, ja sigui en la gestió del projecte, en temes de gestió d’equips, etc.

De l’acompanyament a entitats que oferim des del CRAJ Mòbil cal posar en valor la proximitat -on la persona tècnica es pot moure allà on sigueu-, l’experiència en temes d’associacionisme i de gestió de projectes i grups que hi ha al darrere (tant del propi tècnic com del conjunt de l’equip tècnic del CRAJ) i la continuïtat de l’acompanyament durant tot el projecte, donant suport, per exemple, en el plantejament d’allò que es vol fer, com es vol fer, què necessitem per a fer-ho, així com en la pròpia execució i posterior avaluació del projecte.

Així doncs, si formes part d’una entitat juvenil de la ciutat de Barcelona amb ganes de dur a terme un projecte o enfortir la vostra entitat, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic crajmobil@crajbcn.cat o dels telèfons de contacte 93 265 52 17 / 605 06 41 82.