Skip to Content

Acompanyament a col·lectius de joves

Sovint, els i les joves tenim idees i volem canviar el que ens envolta… És el moment de prendre la iniciativa i organitzar-nos! Una opció és unir-nos en grups no formals: col·lectius d’amics, veïns, estudiants… i participar i prendre part de la vida social del nostre barri, de la ciutat… sense constituir-nos formalment com a entitat o associació.
Posar en marxa un projecte i consolidar-lo, però, és un gran repte; sobretot al principi tindrem molts dubtes i dificultats.

És per això que si sou un grup de joves i voleu fer realitat un projecte no lucratiu des del CRAJ- Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) us oferim suport global i acompanyament per a la programació, desenvolupament i consolidació de les iniciatives i projectes juvenils ja siguin de caire cultural, solidari, esportiu, educatiu, relacionats amb el medi ambient,…

El CRAJ us oferirà:

Assessorament i acompanyament per tal d’assolir els objectius del projecte, facilitar la recerca de recursos, formacions, aspectes de disseny i comunicatius…
Formació, assessorament i recursos legals per dur a terme el projecte amb garanties legals.
Eines de gestió per al desenvolupament del projecte: correu electrònic, gestió de calendaris…
Difusió de les activitats i projectes que dueu a terme.

No espereu més i poseu-vos en contacte amb nosaltres, envieu-nos un correu a crajmobil@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17 o al 605 06 41 82, preguntant pel Víctor.