X

El proper 29 de febrer es tancarà el termini per presentar la justificació de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per activitats i serveis de Districte i de Ciutat del passat 2015.

El termini de justitificació d’aquesta subvenció és de dos mesos a partir de la data de finalització de l’activitat i com és habitual en tantes entitats,  la data límit habitual és del 29 de febrer.

Les entitats que no heu iniciat la justificació recordeu que si no podeu presentar la justificació a temps cal posar-se en contacte amb el/la tècnic/a referent per a l’àmbit del projecte presentat (de barri o de sector) i, igualment, presentar la justificació el més aviat possible.

IMPORTANT: no s’atorgaran noves subvencions a aquelles entitats que tinguin justificacions pendents de subvencions municipals anteriors.

La documentació que cal presentar és:

  • Instància de presentació.
  • Memòria d’activitats.
  • Memòria econòmica.

Els models es poden descarregar a través de la plataforma de Govern Obert de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta documentació s’ha d’entregar a qualsevol de  les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) que hi ha a la ciutat de Barcelona.

Si teniu dubtes, des del CRAJ oferim l’assessoria de projectes, disponible per vosaltres per tal de fer les justificacions sense dificultat. Demaneu cita a: subvencions@crajbcn.cat!